BIOPHILIC DESIGN - PLATFORM

Het gaat nu echt gebeuren....de 1e stappen zijn gezet om een heus biophilic design platform te lanceren in Nederland! Ik loop al een aantal jaren rond met dit idee in mijn hoofd en tijdens een coachings traject afgelopen november, met Eelco de Boer en Dolly Heuveling-van Beek op Curacao, heb ik heel bewust besloten om mezelf niet langer klein te houden maar er echt voor te gaan. Het is tijd! Ik voel de urgentie, ik voel de drive en ik voel het momentum. En ook al weet ik nog niet precies de weg, ik ben wel alvast begonnen met lopen...En dat is mega spannend!

Comfort-zone
Spannend omdat het een nieuwe tak van sport is voor mij. Zo ontzettend uit mijn comfort-zone...alles is nieuw. Maar nu ik sinds november onderweg ben en al ontzettend veel heb geleerd (over betaalpagina's, e-mail funnels, online marketing etc) moet ik zeggen dat die uitdagingen ook heel gaaf zijn, tenminste...als je ze weet te overwinnen!

Het is ook spannend omdat ik, om dit te kunnen doen, Studio Lime even tijdelijk op een wat lager pitje moet zetten. Terwijl er nog niks wordt verdient met mijn nieuwe business. Maar ook dat is ondernemen; eerst zaaien en daarna pas oogsten. Om dit een beetje op te vangen heb ik een zomeractie bedacht. Net als bij een festival kun je een early bird 'ticket' kopen. Een jaarlidmaatschap voor een zeer interessante prijs die hoger wordt als er zich meer mensen aanmelden.


Levendige community

Wat kun je verwachten van het platform? Biophilic Design Academy gaat een levendige online community worden waar biophilic liefhebbers, 10 actieve experts uit NL, geïnteresseerden, leveranciers, wetenschappers en nieuwsgierigen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren, kennis kunnen opdoen/delen en elkaar kunnen helpen om biophilic design en duurzaam ontwerpen meer bekendheid te geven, ook bij opdrachtgevers, en het naar een hoger plan te tillen. Tevens willen we op termijn biophilic designers en opdrachtgevers aan elkaar koppelen via het platform en live events gaan organiseren. Het is mijn ambitie om een nieuwe ontwerpstandaard te bewerkstelligen voor alle gebouwen en de inrichting daarvan, door middel van biophilic design. Samen met zoveel mogelijk interieurontwerpers, architecten en leveranciers die ook willen ontwerpen met de natuur. 

Aanmelden

Voel jij je hierdoor aangesproken en wil je onderdeel zijn van deze beweging? Je kunt er hier meer over lezen en dan doorklikken naar de early-bird introductie prijs. Of ken je iemand voor wie dit interessant kan zijn? Stuur deze nieuwsbrief dan gerust door! 


Want hoe meer mensen er meedoen, hoe sneller we kunnen gaan bouwen aan een betere wereld!

Over de schrijver
Al bijna 20 jaar ontwerp ik interieurs, vooral voor zakelijke klanten, onder de naam Studio Lime. Vanaf 2017 ben ik me gaan specialiseren in biophilic design omdat dit zo past bij wie ik ben; een natuurliefhebber met een drive om de aarde beter achter te laten voor onze kinderen. Dit helpt mij om nog betere, duurzame interieurs te ontwerpen. Plekken die rust uitstralen maar ook een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de gebruikers. Waar mensen graag willen zijn!
Reactie plaatsen