* Gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in de interieur branche *

null

Hallo, duurzame leverancier!

Wij zijn hèt kennisplatform voor biophilic design in Nederland. Een snel groeiende community van architecten, interieurontwerpers, (groen)stylistes, facility managers en gebouw-eigenaren die allemaal een sterke affiniteit hebben met de natuur en daar goed voor willen zorgen.  Wij zijn bevlogen ontwerpers met een duurzame missie, die ruimtes willen creëren die leiden tot meer gezondheid en welzijn voor gebruikers.

We zijn op 1 oktober 2023 gestart en we hebben inmiddels al meer dan 60 leden die aan talrijke interessante projecten werken. Daarnaast wordt er kennis en netwerk gedeeld en ontmoeten we elkaar online en op live events. 


null

Wij bieden op ons platform onder andere een duurzame leverancierslijst aan. Wil je persoonlijk in contact komen met adviseurs en als prevered supplier geadviseerd worden in de mooiste projecten van Nederland, dan is dit je kans. Wij bieden diverse mogelijkheden om jullie bedrijf het hele jaar gericht onder de aandacht te brengen.


Als leverancier draag je bij aan de missie van de Biophilic Design Academy door financiële én inhoudelijke steun te bieden als "Kweker" door een “STEK”, “PLANT” of ”BOOM” te kweken. Zo kunnen we samen de bekendheid en impact van biophilic design vergroten en een positieve verandering teweegbrengen in hoe we onze leefomgeving vormgeven.


Wil je ook prevered supplier worden van de meest duurzame ontwerpers van NL?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden mondeling toe te lichten.

Eerst meer informatie ontvangen over het worden van een kweker? Vul dan hieronder je gegevens in en download meteen ons aanbod.


Lianne Bongers

&

Dave Refoealoe

Sluit je aan bij onze groene missie
en bouw mee aan een betere wereld!
Ja, stuur mij meer info!